Нашата мисија е да им помогнеме на луѓето да го разберат виното, да влезат во светот на виното, или едноставно, да ја следат својата винска страст.

Нашата визија е да бидеме најдобрата школа за вино во светот.

Вашиот иден успех е наше ЗОШТО!

WSET

За следење на сите WSET курсеви, неопходно е познавањето на англискиот јазик. 

Поради тоа, понудените информации за квалификациите кои Wine Way ги нуди, исто така, се на англиски јазик.

WSET Level 1 Award in Wines

A beginner level introduction to wine suitable for those starting a wine career or pursuing an interest in wine.
For individuals new to wine study, this qualification provides a hands-on introduction to the world of wine. You’ll explore the main types and styles of wine through sight, smell, and taste, while also gaining the basic skills to describe wines accurately, and make food and wine pairings. Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin.

Course Dates

june 2023 – to be confirmed

Sign Up Deadline

tbc

Exam Date

tbc

WSET Level 2 Award in Wines

A beginner to intermediate level qualification exploring wines and spirits for those working in the industry or wine and spirit enthusiasts.
For individuals seeking a core understanding of wines, this qualification explores the major grape varieties and important wine regions in which they are grown. You’ll learn about the styles of wines produced from these grapes as well as key classifications and labelling terminology. A basic overview of the key categories of spirits and liqueurs will also be provided. Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin, and will be able to use the associated WSET certified logo.

Course Dates

May 21st in classroom tasting

22nd, 25th, 30th and June 1st – ONLINE

Sign Up Deadline

May 19th

Exam Date

June 11th

WSET Level 3 Award in Wines

WSET level 3 in Wines is an advanced level qualification for professionals working in the wine industry, as well as for dedicated wine enthusiasts.

You will learn to assess wines accurately, and use your understanding to confidently explain wine style and quality. Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin, and will be able to use the associated WSET certified logo.

Completion of this course is the path to the WSET Level 4 Diploma in Wines – the highly sought after expert-level qualification covering all aspects of wine.

Course Dates

On Demand

Sign Up Deadline

tbc

Exam

tbc

WSET Level 1 Award in Spirits

A beginner level introduction to spirits for those starting a career in the industry or pursuing an interest in spirits.
For individuals new to the subject, this qualification offers a hands-on introduction to the world of spirits. You’ll explore the main styles and types of spirits through sight, smell, and taste to develop an understanding of the key factors affecting flavours and aromas. Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin.

Course Dates

June 4th & 11th

Sign Up Deadline

May 28th

Exam Date

June 11th

WSET Level 2 Award in Spirits

A beginner to intermediate level qualification exploring spirits and liqueurs for those working in the industry or spirits enthusiasts.

For individuals wishing to develop their expertise in spirits and liqueurs, you’ll learn about the fundamental production methods and principal raw materials discovering how they are used to make the key spirit styles. You’ll also explore the key practices and principles of serving spirits and the use of spirits in cocktails. Upon successful completion you will receive a WSET certificate and lapel pin, and will be able to use the associated WSET certified logo.

Course Dates

tbc

Sign Up Deadline

tbc

Exam Date

tbc

* Custom Courses

Wine Way can arrange custom course delivery for businesses who are in an area without access to an Approved Programme Provider or who have specific requirements that cannot be met through the network of course providers. To discuss opportunities for custom or satellite courses please contact us.

WW Mаркетинг

Wine Way Maркетинг -
го градиме вашиот бренд

Wine Way Mаркетинг е дигитална маркетинг агенција која специјализира во винската индустрија.

Го креираме заедно Вашиот бренд и он-лајн присуство преку изградба и менаџмент на веб сајтови и менаџмент на социјални медиуми.

настани

Придружете ни се на настаните кои ги организираме или контактирајте нѐ и заедно ќе дизајнираме винско искуство само за Вас, вашите пријатели, сакани, колеги или бизнис партнери. Сеедно дали станува збор за бизнис или лично задоволство, винските настани и дегустации се наша специјалност. 

* Настаните можат да се оргазирираат во нашиот тренинг центар, ресторан со кој соработуваме, или пак на локација по Ваш избор – Вашиот дом, работно место, омилениот ресторан…

Македонски вински угостител

На 17.08.2020, Wine Way потпиша договор за соработка со E4E – Образование за вработување во Северна Македонија (поддржан од Швајцарската агенција за развој и соработка), со цел – имплементација на најголемиот вински едукативен програм било кога одржан во Северена Македонија – Mакедонски вински угостител.
Со помош на македонските винарии, ХоРеКа и E4E – реализацијата на овој проект е во тек.

За детали, следете го линкот.

Контактирајте нѐ!