Настани

Придружете ни се на настаните кои ги организираме или контактирајте нѐ и заедно ќе дизајнираме винско искуство само за Вас, вашите пријатели, сакани, колеги или бизнис партнери. Сеедно дали станува збор за бизнис или лично задоволство, винските настани и дегустации се наша специјалност. 

* Настаните можат да се оргазирираат во нашиот тренинг центар, ресторан со кој соработуваме, или пак на локација по Ваш избор – Вашиот дом, работно место, омилениот ресторан…