WINE WAY MARKETING

Интуитивни web страни &
Дигитален маркетинг за вински бизниси

– Web страни

– eCommerce 

– Дигитален маркетинг

Wine Way Marketing -
градиме вински брендови

Wine Way Marketing e  дигитална маркетинг агенција посветена на винската индустрија. 

Го креираме заедно Вашиот бренд и он-лајн пристуство – Вашите први 3 секунди можност да им се претставите на клинетите и да го задржите нивното внимание. 

Како е Wine Way Marketing различен од другите маркетинг агенции?

Нашата работа е посветена и инспирирана од винската индустрија. Го познаваме и посветени сме му на виното, исто онолку колку и на маркетингот. На Вашиот website и стратегијата за социјалните медиуми, им приоѓаме од потребите на токму Вашиот бизнис, и врз тоа градиме од уникатната позиција на специјалисти за вино и маркетинг. 

Креирање web страни, ecommerce интеграција, copywriting, менаџмент, одржување и обнова на содржини

Copywriting, стратегија, распоред, и менаџмент на social media акаунти – Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter

Web страни

Креираме ефикасни, софистицирани информативни web страни, или web страни со интегрирани оnline продавници кои одлично изгледаат на сите направи. 

Имаме два приоритета – интуитивно и едноставно искуство за корисниците и едноставно менаџирање за сопствениците на страните.

Информативни веб страни

Информативните сајтови се неопходни за винските бизниси кои сакаат своето online присуство, и своите акаунти на социјалните медиуми да ги насочат кон убав и прегледен сајт кој детално ќе ја раскаже нивната приказна и ќе ги даде потребните информации на потенцијалните клиенти и соработници.

Веб страна со онлајн продавница

Сајтовите со интегриран e-commerce се идеално решени за бизнисите кои имаат потреба на своите клиенти да им пренесат поголема содржина, да понудат доказ за нивното работење и да понудат опција за ефикасно корисничко искуство и online купување. 

Social Media Marketing

Сега, повеќе од било кога, силното присуство на социјалните медиуми е најефикасен начин да се креира свест за брендот. Добро размислено и дизајнирано присуство е најдиректниот начина да се развие посакуваната перцепција и да се изгради заедница околу брендот.

Она што ние го внесуваме во ова равенство е внимателно креирана содржина која се памети и која креативно ја комуницира мисијата, визијата и филозофијата на нашите клиенти.

Менаџмент на социјални медиуми

  • Креирање на персонализиран распоред на акаунтите на социјалните медиуми
  • Copywriting – пишување на текстови за постови, блог, реклами
  • Креирање/дизајнирање на креатива/дизајн за постовите
  • Менаџирање на објавите и комуникацијата
  • Редовно снимање на нови фотографии кои се користат на платформите
  • Спроведување на стандардите на брендот на сите објави, фотографии и комуникација
  • Поставување и разработување на нови акаунти на социјалните медиуми
  • Mенаџирање на рекламирање, email маркетинг и кампањи на социјални медиуми
  • Таргетирање по демографија и имплементирање на стратегии за brand awareness
  • Помош при развој на брендот и други креативни услуги

Портфолио