fbpx

СО СКОК ОД ВИНО ДО ВИНО

 

НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕT

 Tussock Jumper е резултат на заедничка страст на вински професионалци од 11 земји.

Нашата цел е да ги обединеме најдобрите вина под еден, единствен и препознатлив симбол:

црвениот џемпер на Tussock Jumper. 

Она што нé прави единствени, е тоа што нашите вина се флаширани на истото место каде што расте нивното грозје. 

Нашите производители ја препознаваат и ценат нашата љубов кон виното, и затоа, со драго срце, 

со нас ги споделуваат своите најквалитетни вина.

И знаете што? 

Горди сме на тој факт.

Ви претставуваме 10 вина од широката палета на Tussock Jumper.

Tussock Jumper започна ново поглавје во својата приказна, и користи AR технологија (интерактивна виртуелна реалност) за да Ви ја раскаже таа приказна.

Животните на Tussock Jumper пристигнуваат од сите краеви на светот и со себе носат фасцинантни приказни за својата страст кон виното. Откријте ги винските региони со нив.

И…добијте по некој експертски совет за комбинирањето на вино со храна!

Симнете ја апликацијата Tussock Jumper Wines App, насочете го мобилниот кон винската етикета и дозволете им на животните да го “превземат” Вашиот свет на храна и вино…

 

КОНТАКТ

Време:

пон.-пет.: 10 – 17 часот

саботa: 11 – 16 часот

Телефон:

+389 70 29 22 19

E-mail:

info@mww.mk

Website:
wineway.org/tussock-jumper/

en_USEnglish
mk_MKMacedonian en_USEnglish